Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/چهارمحال و بختیاری معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بهزیستی کشور با اشاره به افزایش حداقل ۲۰ درصدی مستمری مددجویی بهزیستی در سال جاری، گفت: تلاش بر این است که بتوان در سال جاری بخشی از پشت نوبتی‌ها با اولویت مددجویان خیلی شدید، شدید و مددجویان معلول از دهک اول تا سوم را تحت پوشش مستمری معیشتی قرار دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید مرتضی حسینی ۱۱ فروردین‌ماه در جمع خبرنگاران چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه حدود دو میلیون و ۸۰۰ هزار خانوار در قالب هفت میلیون نفر مددجو تحت پوشش سازمان بهزیستی هستند، اظهار کرد: از این تعداد یک میلیون و ۱۰۰ هزار خانوار در قالب دو میلیون و ۱۰۰ هزار نفر مشمول دریافت مستمری معیشتی از سازمان بهزیستی هستند، از طرفی از نگاه ما نزدیک به پنج میلیون نفر مددجوی پشت نوبت در بهزیستی وجود دارد.

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بهزیستی کشور با اشاره به افزایش حداقل۲۰ درصدی مستمری مددجویی بهزیستی در سال جاری، افزود: تلاش بر این است که بتوان در سال جاری بخشی از پشت نوبتی‌ها با اولویت مددجویان خیلی شدید، شدید و مددجویان معلول از دهک اول تا سوم را تحت پوشش مستمری معیشتی قرار دهیم که در سال گذشته پرداخت‌ها متفاوت بوده، به گونه‌ای که خانواده یک نفره ۳۵۰ هزار تومان، دو نفره ۵۰۰ هزار تومان، سه نفره ۷۰۰ هزار تومان، چهار نفره ۹۰۰ هزار تومان و پنج نفر به بالا یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان دریافت کرده است.

وی گفت: باتوجه به عنایت مجلس و دولت اعتبارات سال ۱۴۰۱ برای فعالیت‌های سازمان بهزیستی و چندین فعالیت جدید مخصوصا در حوزه آسیب‌های اجتماعی و زنان رشد ۴۵ درصدی داشته است که این فعالیت‌ها با اولویت مسکن، اشتغال و معیشت اجرایی می‌شود.

حسینی با بیان اینکه توانمندسازی مددجویان از اولویت‌های سازمان بهزیستی است، تصریح کرد: هدف ایجاد اشتغال پایدار برای مددجویان است تا چرخه این اکوسیستم به نوعی تکمیل شود، به این معنا که سازمان بهزیستی صرفا به دنبال پرداخت تسهیلات نباشد و مددجو تا زمانی که به اشتغال پایدار برسد هدایت و راهبری می‌شود.

وی در ادامه بیان کرد:  فراخوانی در سال گذشته از سوی سازمان بهزیستی به شرکت‌های دانش‌بنیان به منظور تامین تجهیزات توانبخشی و سایر خدمات مددجویان داده شده که مرتبط با شعار امسال است، از طرفی تفاهم‌نامه‌هایی با کانون وکلا و مرکز مشاورین قوه‌ قضاییه در تمام استان‌ها و شهرستان‌ها به منظور ارائه خدمات به مددجویان منعقد شده که این خدمات از سوی وکلای خیر صورت می‌گیرد.

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه قانون جامع حمایت از معلولان تکالیفی را بر عهده دولت و سازمان بهزیستی گذاشته که برای اجرای کامل این قانون در سال ۱۴۰۱ به حدود ۶۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است اما اعتبار اختصاصی دو هزار و ۸۷۰ میلیارد تومان است که خوشبختانه سال گذشته با اختصاص ۱۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار، ۱۰۰ درصد آن محقق شد.

وی ادامه داد: بخشی از اعتبار، مربوط به حوزه تجهیزات توانبخشی است که به معلولان خیلی شدید پرداخت می‌شود و بخشی توسط دستگاه‌های حمایتی همچون ستاد اجرایی فرمان امام و بنیاد مستضعفان صورت می‌گیرد، البته با توجه به افزایش قیمت تجهیزات توانبخشی، پرداختی به استان‌ها در سال جاری رشد خوبی خواهد داشت.

حسینی در پایان با اشاره به اینکه کشور به سمت جمعیت سالمندی حرکت می‌کند، خاطرنشان کرد: با این وضعیت، نیاز به توسعه مراکز سالمندی احساس می‌شود، البته جزو برنامه‌های سازمان بهزیستی است و مراکز نگهداری به صورت شبانه‌روزی، روزانه و مراقبت در منزل، خصوصی  اداره می‌شوند و خدمات ارائه می‌دهند که از ظرفیت خیرین با رویکرد ارائه خدمات روزانه به سالمندان استفاده می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی منطقه چهارمحال و بختیاری مستمری مددجویان بهزیستی تجهیزات توانبخشی قانون جامع حمایت از حقوق معلولین سازمان بهزیستی سال جاری هزار تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۸۲۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حداقل تولید مرغ در اردیبهشت ۳۰۰ هزار تن است

محمدرضا صدیق پور در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: قیمت کنونی هر قطعه جوجه یکروزه بسته به نژاد ۱۰ تا ۲۴ هزار تومان است.

به گفته او، بنابر سیاست وزارت جهاد مبنی بر افزایش ذخایر، تولید جوجه ماهانه ۱۵۰ میلیون قطعه ای را برنامه ریزی کرده ایم که از این میزان حداقل ۳۰۰ هزار تن تولید خواهیم داشت.

صدیق پور ادامه داد: بنابر آمار در فروردین ۱۳۵ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گرفت که پیش بینی می شود در اردیبهشت به ۱۵۰ میلیون قطعه برسد.

دبیرانجمن تولیدکنندگان جوجه یکروزه با بیان اینکه ۱۰ درصد جوجه تولیدی وارداتی است، افزود: با توجه به روند افزایش جوجه ریزی ها از ابتدای سال به تولید یک میلیون قطعه در ماه خواهیم رسید که براین اساس در نیمه دوم تولید جوجه به عدد مطلوبی می رسد.

او گفت: با افزایش روند تولید، صادرات جوجه یکروزه در دستور کار است که براین اساس پیش بینی می شود ۱۰ میلیون قطعه صادرات داشته باشیم‌.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • حداقل تولید مرغ در اردیبهشت ۳۰۰ هزار تن است
  • افزایش ۲۵ درصدی شرکت‌کنندگان در آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن
  • افزایش ۲۵۳ درصدی تناژ ترانزیت ورودی به پایانه مرزی پرویزخان
  • بهره گیری از ظرفیت‌های منطقه آزاد کیش با هدف خودکفایی مددجویان کمیته امداد
  • متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از شنبه با ۲ آپشن/ بالاخره دولت دستور همسان‌سازی حقوق‌ها را داد
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی / مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین/ تراز تجاری مثبت ماند
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟