Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-05@03:32:03 GMT

مستمری مددجویان بهزیستی ۲۰ درصد افزایش می‌یابد

تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۸۳۹۲۸

مستمری مددجویان بهزیستی ۲۰ درصد افزایش می‌یابد

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بهزیستی کشور گفت: مستمری ماهانه مددجویان زیرپوشش این سازمان در سالجاری ۲۰درصد افزایش می‌یابد.

به گزارش ایران آنلاین به نقل از ایرنا، سید مرتضی حسینی روز پنجشنبه در سفر به شهرکرد در نشست با خبرنگاران استان افزود: پارسال بین ۳۵۰ هزار تا یک میلیون و ۱۰۰هزار تومان مستمری ماهانه بین خانواده‌های یک تا پنج نفر به بالاتر زیرپوشش بهزیستی کشور پرداخت می‌شد که با توجه به تورم و افزایش قیمت تجهیزات توانبخشی، این میزان جوابگوی نیاز خانواده‌ها نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: هم‌اکنون نزدیک به ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار خانوار با جمعیت نزدیک به هفت میلیون نفر زیرپوشش بهزیستی قرار دارند که از این تعداد یک میلیون و ۱۰۰ هزار خانوار در قالب ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار نفر مشمول دریافت مستمری معیشتی ماهانه از سازمان بهزیستی هستند و نزدیک به پنج میلیون نفر مددجوی پشت نوبت دریافت مستمری ماهانه قرار دارند.

به گفته وی، افزایش مستمری مددجویان و کاهش جمعیت پشت نوبتی با اولویت مددجویان دارای معلولیت خیلی شدید و شدید و مددجویان معلول، از دهک یک تا سه از برنامه‌ها و سیاست‌های مهم امسال سازمان بهزیستی است.

وی اظهار داشت: اعتبارات پرداخت مستمری ماهانه از محل اعتبارات سازمان بهزیستی و اعتبارات فقر مطلق تامین می‌شود.

حسینی افزود: اعتبارات سازمان بهزیستی امسال با حمایت دولت و مجلس شورای اسلامی رشد ۴۵ درصدی داشته و فعالیت‌های جدید این سازمان با رویکرد و اولویت مسکن، اشتغال و معیشت پیش‌بینی شده است.

وی با تاکید بر اینکه توانمندسازی جامعه هدف یکی از مهمترین اولویت‌ها و برنامه‌های سازمان بهزیستی است، گفت: برای اجرای طرح توانمندسازی جامعه هدف استعدادیابی مددجویان، شناسایی مزیت‌های منطقه‌ای، ایجاد اشتغال، برگزاری دوره‌های آموزشی و مهارت‌افزایی، اعطای تسهیلات و پرداخت‌های حمایتی و پرداخت تسهیلات تبصره ۱۶ پیش‌بینی شده است .

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بهزیستی گفت: در راستای رفع مشکلات جامعه هدف به خصوص در حوزه تامین تجهیزات توانبخشی به شرکت‌های دانش‌بنیان فراخوان داده شده که برای تامین تجهیزات توانبخشی و سایر خدماتی که به مددجویان ارائه می‌شود، از همه ظرفیت‌ها استفاده شود.

وی اظهار داشت: برای اجرایی شدن قانون جامع حمایت از معلولان تکالیفی بر عهده دولت و سازمان بهزیستی قرار داده شد، که برای اجرای کامل این قانون در سالجاری به ۶۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است و امسال تنها ۲ هزار و ۸۷۰ میلیارد تومان اعتبار پیش بینی شده که فاصله زیادی بین اعتبارات مورد نیاز و تخصیصی وجود دارد و باید از ظرفیت خیرین و مراکز و بنیادهای خیریه در کنار اعتبارات دولتی استفاده شود.

حسینی یادآور شد: پارسال یک‌هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال برای اجرای قانون جامع حمایت از معلولان به بهزبستی اختصاص داده شد که ۱۰۰ درصد اعتبارات پارسال محقق شده است.

 معاون توسعه، مدیریت و منابع سازمان بهزیستی کشور در سفر به استان چهارمحال وبختیاری از چند مرکز نگهداری سالمندان و معلولان بازدید داشت.

/انتهای پیام



 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: سازمان بهزیستی مستمری ماهانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۸۳۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است

ایتنا - سازمان جهانی بهداشت گزارشی را منتشر کرده است که تأیید می‌کند بین همه‌گیری کووید-۱۹ و افزایش نرخ چاقی کودکان ارتباط وجود دارد.
بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت، یافته‌های این مطالعه که روی ۵۰ هزار کودک در ۱۷ کشور اروپایی بین سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳ انجام شده است نشان می‌دهد شیوع کرونا منجر به زمان شرکت کودکان در فعالیت بدنی، صرف زمان بیشتر پای صفحه نمایش‌های الکترونیکی و در نتیجه افزایش چاقی کودکان در سراسر اروپا شده است.

این سازمان می‌گوید این چاقی در پسران و دختران ۷ تا ۹ ساله شایع بوده است.

این مطالعه نشان داد که در طول مدت همه‌گیری و قرنطینه‌های ناشی از آن، بیش از یک سوم از کودکان (۳۶ درصد) زمان بیشتری را برای حضور آنلاین، انجام بازی‌های کامپیوتری، استفاده از رسانه‌های اجتماعی یا تماشای تلویزیون در روزهای هفته گذرانده‌اند.

۳۴ درصد از کودکان ۷ تا ۹ ساله نیز در روزهای شنبه و یکشنبه زمان این فعالیت‌های خود را افزایش دادند.

طبق یافته‌های منتشره، تقریباً یک سوم (۲۸ درصد) از کودکان به طور قابل توجهی زمان کمتری را در فعالیت‌های خارج از منزل در طول هفته و تقریباً یک چهارم (۲۳ درصد) زمان کمتری را در تعطیلات آخر هفته در خارج از منزل گذرانده‌اند.

با این حال همه نتایج این تحقیق تلخ نیست. برخی از جنبه‌های مثبت همه‌گیری کووید-۱۹ این بوده که تقریباً یک سوم (۳۰٪) خانواده‌ها افزایش در تهیه غذاهای خانگی را گزارش کردند. امری که نشان از مصرف غذاهای سالم‌تر به جای غذاهای فرآوری شده و حاوی درصد بیشتری نمک و شکر بوده است.

 

۲۹ درصد از پاسخ دهندگان گفته‌اند که به عنوان یک خانواده با هم غذا می‌خورده‌اند و ۲۶ درصد نیز گفته‌اند هم‌اکنون نیز به برخی عادات شکل‌گرفته در طول همه‌گیری از جمله آشپزی و پختن غذا با فرزندان خود ادامه می‌دهند.

دکتر کرملین ویکراماسینگ، مشاور منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در امور تغذیه، فعالیت بدنی و چاقی، در این باره گفت: «چشم‌اندازی که این گزارش ترسیم می‌کند بسیار ظریف است؛ در برخی کشورها تغییرات مثبتی رخ داده است مانند اینکه خانواده‌ها بیشتر با هم غذا می‌خورند، اما یافته‌های نگران‌کننده‌ای نیز وجود دارد از جمله افزایش عادات غذایی ناسالم و زمان بی‌تحرکی.»

وی اضافه کرد: «ما نمی‌توانیم این روندها را نادیده بگیریم. امیدوارم این گزارش زنگ خطری را به صدا درآورد و ما را وادار به انجام اقدامات فوری برای بهبود الگوهای تغذیه و فعالیت بدنی کند.»

دکتر آنا ریتو، رئیس مرکز همکاری سازمان بهداشت جهانی برای تغذیه و چاقی کودکان، نیز گفت: «این مطالعه و یافته‌های آن اولین دیدگاه در نوع خود را از پیامدهای جسمی و روانی همه‌گیری برای کودکان مدرسه‌ای با تمرکز بر بیماری طولانی‌مدت و پرخطر چاقی به ما می‌دهد.»

وی که در تهیه این گزارش مشارکت داشته است اضافه کرد: «اطلاع‌رسانی به کشورهای عضو درباره شواهد ملموس از پیامدهای مشکل‌ساز تغییرات رفتاری مبتنی بر بیماری همه‌گیر جهانی، ما را قادر می‌سازد تا با استراتژی بهتر و همدلی بیشتری برای بحران‌های بهداشتی آینده آماده شویم.»

پیش از این نیز گزارش شده بود که کووید-۱۹ با تاخیر رشد در کودکان صفر تا ۵ ساله مرتبط است.

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۲ هزار پزشک امروز با هم رقابت کردند/ ظرفیت پذیرش آزمون دستیاری ۱۲ درصد افزایش می یابد
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • بهره گیری از ظرفیت‌های منطقه آزاد کیش با هدف خودکفایی مددجویان کمیته امداد
  • متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از شنبه با ۲ آپشن/ بالاخره دولت دستور همسان‌سازی حقوق‌ها را داد
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • افزایش اعتبارات شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در برنامه هفتم توسعه
  • پیش‌بینی صعودی رشد اقتصادی جهان
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی / مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • اعتبارات درمان ایثارگران ۱۰۰ درصد افزایش یافت